78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek HUBAČ (e-mailem) --- 12. 5. 2005
RE: Pastovaný med

V jednom z lonskych cisel jsem o tom psal velmi podrobne
Ahoj RAdek

-----Original Message-----
From: Gala, Martin [mailto:Martin.Gala/=/flabeg.com]
Sent: Thursday, May 12, 2005 8:16 AM
To: Vcelarska konference
Subject: Pastovaný med

Zdravím přátelé,
Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem se vyrábí pastovaný med. Lidé v mém
okolí si jej často žádají. Zárove%n mě zajímají všechny vychytávky okolo
(vylepšená receptura atd.)
Díky.

*** Disclaimer ***
The information contained in this e-mail is intended solely for the
addressee. Access to this e-mail by anyone else is unauthorized. If you
are not the intended recipient, any form of disclosure, reproduction,
distribution or any action taken or refrained from in reliance on it, is
prohibited and may be unlawful. Please notify the sender immediately.


__________ Informace od NOD32 1.1094 (20050512) __________

Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32.
http://www.nod32.cz


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10294


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu